Ek het 'n downsindroom kind en sy is tans 14 jaar oud. Party keer maak sy bednat maar ook nie gereeld nie. Ek het alles moontlik al probeer ek het haar ook al gevat vir toetse en haar blaas makeer niks nie, ek het ook al homopatiese druppels gebruik ek het haar drink tye gestop en het selfs 'n alarm langs haar gesit om haar wakker te maak in die aande sodat sy badkamer toe kan gaan. As sy uit kuier maak sy nie bed nat nie maar by die huis doen sy wel. Wat doen ek verkeerd of is sy maar net 'n bietjie lui?

MOST HELPFUL POSTS

Anna - posted on 04/26/2013

121

6

18

hallo, is het mogelijk voor jou om deze vraag in het engles te schrijven? het meeste mensen hier zijn engles talig geloof ik en dan krijg je misschien meer reacties.
ik weet niet veel over downsyndroom maar van wat ik begrijp het hele leer proces voor hun gaat meer langzaam of niet? misschien zij heeft gewoon nog niet goed controle over haar lichaam tijdens het slaap. zal kunnen proberen haar 's nachts gewoon doen zo als met een klein kind die is aan het leren slapen zonder luier.
mijn dochter moet eerst naar de WC en dan doe ik haar in het bed zonder luier, maak haar wakker rond 12 's nachts om weer naar het WC te gaan en dan doe ik een luier aan voor de rest van het nacht. meestal is die droog in het ochtend. als het vervelend is met al die natte bed goed een luier is een optie. die kan je ook kregen in een groter maat. veel succes.

1 Comment

View replies by

Join Circle of Moms

Sign up for Circle of Moms and be a part of this community! Membership is just one click away.

Join Circle of Moms